Előkészítés: A csirkemellet - ízlés szerint - csíkokra vagy kockákra vágjuk. A hagymát, zöldpaprikát felkockázzuk, a fokhagymát felaprítjuk. A kristálycukrot és a szójaszószt a vízben feloldjuk. Forró vizet öntünk a paradicsomra, majd pár perc áztatás után meghámozzuk, kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A csirkét összekeverjük az ecettel és a sóval. Felforrósítjuk az olajat, beleöntjük levével együtt a csirkét, és fehéredésig piritjuk. Ha megpirult, külön tálba öntjük, és pár percre félretesszük. A lábosban ismét olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne a hagymát, fokhagymát, zöldhagymát. Hozzátesszük a csirkét, megszórjuk ételízesítővel, belekeverjük a paradicsomot, és hozzáöntjük a cukros-szójaszószos vizet. Fedõ alatt kis-közepes lángon kb. 25 percig főzzük. Végül nagy lángon, fedő nélkül zsírjára sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.