Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a margarinnal a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra kavarom. A lisztet összekeverem a sütőporral, és a masszához keverem. Közepes méretű tepsibe teszem, és 180 fokon félig megsütöm kb. 5 perc alatt. Kiveszem a tésztát, és hagyom a sütőt kb. 110 fokra kihűlni.
Közben a 4 tojás fehérjét a 20 dkg cukorral és pici citromlével habosra kavarom. Ha kihűlt a sütő, akkor a kemény habot a tésztára kenem, rászórom a mandulát, visszateszem a sütőbe, és 110 fokon szárítom. Tűpróbával ellenőrzöm.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verem, közben beleteszem a habfixálót. Ha kész a hab, belekeverem a málnát.
Ha kihűlt a tészta, kétfelé vágom, az aljára kenem a krémet, a felső, mandulás résszel befedem. Hagyom, hogy a málna egy kicsit kiengedjem, és lehet szelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.