Elkészítés: Egy tésztaszűrőt duplán kibélelünk konyhai törlőpapírral, majd egy edény tetejére tesszük, lényeg, hogy ne érjen bele az alja - legjobb erre egy kisebb fazék. A joghurtot alaposan felkeverjük, beleöntjük a tésztaszűrőbe. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Ez alatt az idő alatt a leve kicsepeg belőle, és csak a finom, lágy, krémszerűen sűrű joghurt marad.
Hozzá adjuk a fahéjat, a reszelt citromhéjjat, a gyömbért, a cukrot és vaníliás cukrot, majd alaposan elkeverjük.
Hűtve fogyasszuk. Üdítő nyári édesség. Ha fél-1 órára a fagyasztóba betesszük, és néha megkeverjük, fagylalt helyett is kiváló. Tehetünk bele még bármilyen idénygyümölcsöt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.