A megtisztított epret nagyobb darabokra vágjuk, majd egy nagy kancsóba vagy mérőedénybe tesszük. Hozzáadjuk a cukrot (én édesítőszert használtam), a citrom lereszelt héját, a joghurtot, a tejszínt, a sót és egy kevés vizet. Mindezt összeturmixoljuk.
Eperszeletekkel, apróra vágott eperdarabokkal és tejszínnel meglocsolva jól behűtve tálaljuk.
Főzés nélküli, villámgyorsan elkészíthető krémleves a nyári hőségre. Akár férfiaknak is ajánlom, mivel egyszerű, de nagyszerű, kápráztassátok el a párotokat vele!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.