Elkészítés: A tésztához valókat összedolgozzuk, majd hűtőben 10 percet pihentetjük.
A sütőt előmelegítjük közepes lángon.
A tésztát kinyújtjuk, majd magasfalú, közepes méretű tepsibe tesszük sütőpapírra. Kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük, majd a joghurtokat belekeverjük. Ráöntjük a sütire. Rádobáljuk a magozott meggyet.
A zseléből és a meggyléből zselét főzünk, majd mikor dermedni kezd, a sütire borítjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.