Elkészítés: Egy tálban simára keverjük a joghurtot a mézzel és az almalével, majd hozzáadjuk a müzlit és a mazsolát. Könnyű mozdulatokkal összekeverjük.
Az almát félbevágjuk, magházát kiszedjük. A sárgabarackot lecsöpögtetjük, a banánt meghámozzuk. Felkockázzuk a gyümölcsöket, tálba tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, és lassan összekeverjük.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, belesimítjuk a joghurtos müzlit, majd a tetején egyenletesen elosztjuk az összevágott gyümölcsöket.
Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon 10 percig sütjük. Ha elkészült, megszórjuk a porcukorral, és mentalevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.