Elkészítés: Egy tálban simára keverjük a joghurtot a mézzel és az almalével, majd hozzáadjuk a müzlit és a mazsolát. Könnyű mozdulatokkal összekeverjük.
Az almát félbevágjuk, magházát kiszedjük. A sárgabarackot lecsöpögtetjük, a banánt meghámozzuk. Felkockázzuk a gyümölcsöket, tálba tesszük, meglocsoljuk a citrom levével, és lassan összekeverjük.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, belesimítjuk a joghurtos müzlit, majd a tetején egyenletesen elosztjuk az összevágott gyümölcsöket.
Előmelegített sütőben, 180 Celsius-fokon 10 percig sütjük. Ha elkészült, megszórjuk a porcukorral, és mentalevéllel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.