Elkészítés: A tojásokat kettéválasztom. A tojássárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a joghurtot és az olajat. Az átszitált liszthez hozzákeverem a sütőport. A tojásfehérjét felverem, és ezt is óvatosan hozzáadom a keverékhez. Végül óvatosan hozzákeverem a lisztet. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöm. Ez lehet muffinforma is. Előmelegített, közepes hőfokú sütőbe rakom 180-200 fokra. Akkor kész, ha a tetejét kissé megnyomva ruganyosan visszaugrik, és aranybarna színű. Sütési idő kb. 20 perc, de az első 10-15 percben ne nyitogassuk a sütőt, mert összeesik!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.