Elkészítés: A tojásokat kettéválasztom. A tojássárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a joghurtot és az olajat. Az átszitált liszthez hozzákeverem a sütőport. A tojásfehérjét felverem, és ezt is óvatosan hozzáadom a keverékhez. Végül óvatosan hozzákeverem a lisztet. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöm. Ez lehet muffinforma is. Előmelegített, közepes hőfokú sütőbe rakom 180-200 fokra. Akkor kész, ha a tetejét kissé megnyomva ruganyosan visszaugrik, és aranybarna színű. Sütési idő kb. 20 perc, de az első 10-15 percben ne nyitogassuk a sütőt, mert összeesik!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.