Elkészítés: A hozzávalókból kelt tésztát dagasztottam, alaposan kidolgoztam, majd egy tiszta konyharuhával letakartam, és betettem a kamrába, hogy pihenjen másnapig. Akkorra szépen megkelt.
Egy kevés liszttel még egyszer átdagasztottam, majd kinyújtottam, és pogácsákat szaggattam belőle. A tetejüket megkentem a tojássárgás-tejes egyveleggel, majd magokat szórtam rájuk. Még kb. 10 percig hagytam kelni a pogácsákat a sütőlemezen.
A sütő hátuljába egy kis lábasba vizet tettem, és 180 fokra előmelegítettem (a sütőt). A pogácsákat kb. 25 percig sütöttem a sütő középső rácsán.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.