Elkészítés: A hozzávalókból kelt tésztát dagasztottam, alaposan kidolgoztam, majd egy tiszta konyharuhával letakartam, és betettem a kamrába, hogy pihenjen másnapig. Akkorra szépen megkelt.
Egy kevés liszttel még egyszer átdagasztottam, majd kinyújtottam, és pogácsákat szaggattam belőle. A tetejüket megkentem a tojássárgás-tejes egyveleggel, majd magokat szórtam rájuk. Még kb. 10 percig hagytam kelni a pogácsákat a sütőlemezen.
A sütő hátuljába egy kis lábasba vizet tettem, és 180 fokra előmelegítettem (a sütőt). A pogácsákat kb. 25 percig sütöttem a sütő középső rácsán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.