Elkészítés: A gyümölcsöt viszonylag apró darabokra vágjuk (ha fagyasztott, kiolvasztjuk és lecsepegtetjük). Az édesítőszert összekeverjük 2 tojással, 1 teáskanál vaníliaaromával. Utána hozzáadunk 1 dl olajat (én extraszűz olívaolajat szoktam), hozzákeverünk 2 pohár joghurtot (lehet natúr, gyümölcsös vagy bármilyen joghurt). Az egész masszához hozzáadunk még 28 dkg teljes kiőrlésü lisztet 1 dkg sütőporral elkeverve (én a lisztet szoktam variálni zabkorpával, búzacsírával, stb., a lényeg, hogy a szárazanyag összesen 28 dkg legyen), 1 kiskanál fahéjat, és hozzáadjuk a gyümölcsöt. Sütöpapírral bélelt vagy olajjal vékonyan kikent tepsibe simítjuk a masszát, megszórjuk durvára vágott dióval, és 175 fokos sütőben kb. 40 percig sütöm. (Tűpróba!) Tényleg nagyon finom és nagyon hamar megvan, ráadásul nagyon sokféleképpen lehet variálni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.