Elkészítés: A babot előző nap beáztatom.
A karajt felkockázom, felteszem főni 2,5 liter vízben.
Elkészítem a csipetkét, hagyom száradni.
Megpucolom a zöldségeket, a répákat karikára, a zellert és a burgonyát kockára vágom, a hagymákat, petrezselymet aprítom, felkarikázom a kolbászt.
1,5 óra elteltével a füstölt húshoz adom a babot és a zöldségeket, fűszerezem. Elkészítem a rántást.
Amikor minden megfőtt, belerakom a kolbászt, beleöntöm a vörösbort, beleszaggatom a csipetkét, belekeverem a rántást.
Tálaláskor merek a tányérba levest, teszek rá 2 kanál tejfölt, chilit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.