Elkészítés: A babot előző nap beáztatom.
A karajt felkockázom, felteszem főni 2,5 liter vízben.
Elkészítem a csipetkét, hagyom száradni.
Megpucolom a zöldségeket, a répákat karikára, a zellert és a burgonyát kockára vágom, a hagymákat, petrezselymet aprítom, felkarikázom a kolbászt.
1,5 óra elteltével a füstölt húshoz adom a babot és a zöldségeket, fűszerezem. Elkészítem a rántást.
Amikor minden megfőtt, belerakom a kolbászt, beleöntöm a vörösbort, beleszaggatom a csipetkét, belekeverem a rántást.
Tálaláskor merek a tányérba levest, teszek rá 2 kanál tejfölt, chilit.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.