Elkészítés: Szalonnánkat felkockázzuk, a hagymát feldaraboljuk, a birkát felkockázzuk. Öntünk magunknak egy pohár karcos alföldi vöröset, majd nekiállunk főzni.
Fogunk egy jóképű lábost, beledobjuk a szalonnát, kiolvasztjuk, és a zsírján szőkére pirítjuk a hagymát. Meghintjük a pirospaprikával, beletesszük a birkahúst, sózzuk, borsozzuk. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és lefedve, lassú tűzön majdnem puhára pároljuk. Ekkor beletesszük a cikkekre vágott káposztát, ismét lefedjük, és készre pároljuk. Végezetül a lisztet egy evőkanál liszttel kikeverjük, és besűrítjük vele pörköltünket.
Adjunk mellé sós vízben főtt burgonyát, és a fent említett vörösbort.
2025.02.12.
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.