Elkészítés: Szalonnánkat felkockázzuk, a hagymát feldaraboljuk, a birkát felkockázzuk. Öntünk magunknak egy pohár karcos alföldi vöröset, majd nekiállunk főzni.
Fogunk egy jóképű lábost, beledobjuk a szalonnát, kiolvasztjuk, és a zsírján szőkére pirítjuk a hagymát. Meghintjük a pirospaprikával, beletesszük a birkahúst, sózzuk, borsozzuk. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és lefedve, lassú tűzön majdnem puhára pároljuk. Ekkor beletesszük a cikkekre vágott káposztát, ismét lefedjük, és készre pároljuk. Végezetül a lisztet egy evőkanál liszttel kikeverjük, és besűrítjük vele pörköltünket.
Adjunk mellé sós vízben főtt burgonyát, és a fent említett vörösbort.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.