Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a juhtúrót és a tojássárgáját. Megsózzuk, és annyi tejföllel keverjük össze, hogy rétestészta keménységű legyen.
Jól kidolgozzuk, vékonyra nyújtjuk, majd
összehajtogatjuk. Letakarva 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap körülbelül 5 mm vastagra
nyújtjuk. Kisebb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és tepsibe rakjuk.
Közepüket ujjunkkal benyomjuk, majd kevés juhtúrót teszünk rá. Megkenjük a felvert tojásfehérjével, végül forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.