Elkészítés: A kukoricát sós vízben megfőzzük, leszűrjük és kihűtjük (a konzervet csak leszűrjük).
1,5 liter vizet 1 evőkanál sóval felforralunk, és lassan beleöntjük a kukoricalisztet, simára főzzük. Egy nagy konyharuhát bevizezünk, megkenjük a vajjal, és a forró puliszkát kézzel kb. ujjnyi vastagságúra szétnyomkodjuk rajta.
A juhtúrót és a kukoricát egyenletesen rászórjuk a meleg puliszkára, és gyorsan feltekerjük a konyharuha segítségével, mint a réteslapot. A konyharuhában hagyjuk továbbra is, amíg a túró megolvad.
Cérnával vastag szeletekre vágjuk, és a joghurttal megöntözve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.