Elkészítése: A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a fűszereket, beleöntjük a tejjel és cukorral felfuttatott élesztőt, de előbb a felfutott élesztőbe beletesszük a tojást, amit felvertünk. Hozzáadjuk a
tésztához a juhtúrót, a tejfölt és a reszelt sajtot. Jól kidolgozzuk a
tésztát, és addig kelesztjük, míg kétszeresére megkel. Ezután
kb. ujjnyi vastagra nyújtjuk, és közepes pogácsaszaggatóval
kiszaggatjuk. Tepsire tesszük úgy, hogy ne legyenek közel egymáshoz.
Majd tejjel megkenjük a tetejét, reszelt sajttal megszórjuk. Még kb. 15
percig hagyjuk állni. Közepes sütőben aranybarnára sütjük.
Fantasztikus finom érdemes kipróbálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.