Elkészítés: Az élesztőt 2 kávéskanálnyi cukorral langyos tejben felfuttatjuk. Közben kimérjük a többi hozzávalót, majd hozzáadjuk a lisztet, a sót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgáját, az olvasztott vajat. Jól kidolgozzuk és megkelesztjük. (Ha a lisztet kevésnek találod, tetszés szerint rakhatsz bele többet.) Lisztezett gyúródeszkán kigyúrjuk, olvasztott vajjal meglocsoljuk (befedje a kinyújtott tésztát), meghintjük kakaóval, majd mehet bele a mazsola. Kikent kuglófsütőbe tesszük, ismét megkelesztjük, és előmelegített sütőben, 160 fokon megsütjük. Sütés után porcukorral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.