Elkészítés: Egy tálba szitálom és jól összekeverem a lisztet, cukrot, sót, sütőport, vaníliás cukrot, kakaót, gyömbért és fahéjat. Hozzáöntöm a joghurt, tojás és olaj keverékét, majd gyorsan összedolgozom. Nem kell nagyon sokáig keverni, hamar összeáll. Ezután belekeverem a szárított gyümölcsöket.
A tészta bekeverése előtt bemelegítem a sütőt kb. 180 fokra (gázsütőn 2-3. fokozat). A normál méretű muffinformába muffinpapírokat teszek.
A tésztát kiadagolom az egyes mélyedésekbe kb. 2/3-ig (a fenti mennyiség pont ennyi lesz). A sütőben kb. 15 perc alatt megsütöm. Azért a végén tűpróbát tartok, ha még ráragad a tészta, akkor egy-két percet még sütni kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.