A kakukkfüves gombaragu elkészítéséhez a karikára vágott vöröshagymát olajon, kislángon, folyamatos keverés mellett aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a Norbi Update mustárt és további 2-3 percig pirítjuk.
Beletesszük a megmosott és felszeletelt gombát, és tovább pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és finomra vágott kakukkfűvel ízesítjük.
Mikor a gomba megpuhult, rászórjuk a Norbi Update Pizzaszósz-alapot, és felöntjük 2 dl vízzel. Folyamatos keverés mellett további 2 percig pároljuk.
Tálaláskor megszórhatjuk frissen vágott fűszernövényekkel. Ízlés szerint Norbi Update tésztát vagy pirított Norbi Update pitát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.