A gombát megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk. A sonkát és a szalonnát csíkokra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a szalonnát és zsírjára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk megpucolt és a kockára vágott vöröshagymát. Megdinszteljük, majd hozzáadjuk a sonkát és a gombát.
Fedő nélkül megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Fokozatosan hozzáöntjük a tejszínt, megsózzuk és megborsozzuk. Végül hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Széles metélt vagy rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.