A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és teflonserpenyőben kisütjük a zsírját. A csípős paprikát vékonyan felkarikázzuk, pár karikát félreteszünk a díszítéshez, a többit a szalonnához adjuk.
Hozzáöntjük a passzírozott paradicsomot, és amikor felforrt, mérsékeljük a lángot. Sózzuk, borsozzuk, besűrítjük, és hozzáöntjük a tejszínt.
Közben a tésztát lobogó, sós vízben al dentére főzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük. Beleforgatjuk a szószba, és pár percig kevergetve melegítjük a serpenyőben. Azonnal tálaljuk, reszelt sajttal és a paprikakarikákkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.