A raguhoz szeletekre vágjuk a megtiszított gombákat, a vöröshagymát és sárgarépát. Olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a répát, és enyhén megsózzuk és megcukrozzuk. Több adagban hozzáadjuk a gombát, és óvatosan kevergetve sütjük. Egy kevés vizet adunk hozzá, hogy le ne égjen.
Ízesítjük a felaprított csilivel, a csiliszósszal, a feldarabolt paradicsommal, a kakukkfű leveleivel, és ha szükséges, sózzuk és cukrozzuk. Hozzáadjuk a kurkumát, és alaposan összekeverjük.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
Egy mélyebb tál aljára egy kevés ragut kanalazunk, ráöntjük a tésztát, majd a maradék ragut. Díszítésként megszórjuk petrezselyemzölddel, és néhány szelet lila hagymával.
Megjegyzés
A ragut egyéb tésztafélével vagy kuszkusszal is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.