Elkészítés: A rizst megfőzzük. A hagymákat felaprítjuk, és zsíron megdinszteljük, majd rárakjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, lepirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst és a pirospaprikát, jól összekeverjük, végezetül hozzákeverjük a tojást.
Egy jénai tálat kizsírozunk, és a savanyú káposzta felét lerakjuk, majd ráhalmozzuk a bekevert darált húst, elsimítjuk. Beborítjuk a maradék savanyú káposztával, rászórjuk a fűszereket, borsot, köménymagot, csombort, kakukkfüvet, babérlevelet. A tetejére kenjük a tejfölt, rárakjuk a szalonnát, a felkarikázott paradicsomot és zöldpaprikát.
Befedjük alufóliával, 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 40 percre, szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.