Elkészítés: A fokhagymagerezdeket és a hagymát megtisztítjuk, nagyon finomra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. Az olajat egy lábasban megforrósítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a bugonyakockákat és a fokhagymát, kissé megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majd a zöldséglevessel felöntjük. A levest kb. 40 percig főzzük, majd hagyjuk egy kissé hűlni. Átpasszírozzuk vagy mixeljük, és újra felforrósítjuk, de már nem forraljuk fel. Sózzuk, majd belekeverjük a tejfelt, és a tetejére szórjuk a kakukkfüvet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.