Elkészítés: A tojásfehérjét kemény habbá verem, majd hozzáadom a 2 evőkanálnyi zabkorpát, a nyírfacukrot és a natúr joghurtot, határozott mozdulatokkal jól összekeverem.
A teflonos palacsintasütőt minimális olajjal kikenem, és 2 lepénykét halmozok rá a tésztából, lapos fakanállal szétlapítom, és mindkét oldalát barnára sütöm.
Tányérra rakom, ráöntöm a joghurtot, és friss gyümölcsöt halmozok rá. Többnyire eperrel, meggyel vagy almával eszem. Nagyon gyorsan kész van, igazi kis édes csemege.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.