Elkészítés: A tésztához a cukrot, a zsírt, a tojásokat kikeverjük. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a sót, majd a zsíros masszához keverjük a tejjel együtt. Jól kidolgozzuk a tésztát, kétfelé osztjuk. Az egyik részbe belekeverjük a kakóport.
A töltelékhez a diót durvára vágjuk /nem daráljuk/, és a cukorral összekeverjük. Zsírozott tepsipe beleöntjük a fehér masszát, megkenjük a lekvárral, megszórjuk a diós töltelék felével. Ráöntjük a kakaós masszát, és megszórjuk a diós töltelék másik felével. Forró sütőben 10 percig, utána közepes lángon tűpróbáig sütjük /kb. 40-50 perc/. Kihűlés után szeleteljük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.