Elkészítés: A lisztből, tojássárgájából, cukorból, vajból és a langyos tejben feloldott szalalkáliból kissé keményebb rétestésztát gyúrok. 3 egyenlő részre osztom a tészát, kinyújtom, majd téglalap alakú sütő hátán külön-külön megsütöm. A krémhez a tojássárgáját, a lisztet, a porcukrot és a vaníliás cukrot kevés tejjel elkeverem csomómentesre, és a többi tejet hozzáadva sűrűre főzöm, közben állandóan keverem. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, és melegen a krémhez adom. Azonnal a lapok közé teszem. Csokival vagy porcukorral a tetején szoktam tálalni. (Nagyon hamar megpuhul, isteni. A családom hamar megeszi.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.