Elkészítés: A kaprot megtisztítjuk, megmossuk, és nagyon (!) apróra összevágjuk. A hagymát apróra összevágjuk, és egy kis vajon megdinszteljük (olaj nem jó, nem lesz jó az íze), és egy csipet sóval megsózzuk. Beletesszük a kaprot, de 2 evőkanálnyit félreteszünk, ez majd a végén kerül bele. Fedő alatt kb. 15 percet dinszteljük takarékon. Ezután egy nagyobb teáskanál lisztet csomómentesre keverünk a főzőtejszínnel, és a kaporhoz öntjük. Ha nagyon besűrűsödik, tejjel lehet higítani. Az a jó, ha nem túl sűrű, de nem is híg. Ízlés szerint lehet még tenni hozzá egy kis sót. Ha rottyant egyet, levesszük a tűzről, és beletesszük a félretett 2 evőkanálnyi kaprot. Rizs és rántotthús vagy sült hús illik hozzá, de én néha csak kenyérrel eszem, hogy semmi ne fosszon meg a kapor mennyei ízétől. :o)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.