A burgonyát héjában megfőzzük. A csirkemellfilét csíkokra vágjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a megtisztított gyöngyhagymát vagy a szükség szerint félbevágott aprószemű hagymát. Hozzáadjuk a húst és 2 percig kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük. Kevés olajat még aláöntünk, majd hozzáadjuk a kockára vágott főtt burgonyát. Rázogatva pirítjuk. Frissen vágott tárkonylevelekkel és borsikafűvel ízesítjük. Salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.