A gombát beáztatjuk, majd folyó víz alatt egy szűrőkanálban átmossuk.
A karalábét és a burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk.
A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, majd 1 pohár vízzel felengedjük.
Hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát és fehérrépát, a gombát, karalábét. Sózzuk, borsozzuk. Fedő alatt puhára főzzük.
Rászórjuk az aprított petrezselyemzöldet és zellerlevelet, a felszeletelt paprikát és a paradicsomot is. Felöntjük vízzel. A burgonyát is hozzáadjuk.
Amikor a paprika és a paradicsom is megpuhult, akkor behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel. Összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük bazsalikommal és egy kis ecettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.