Elkészítés: Vágjuk félbe a káposztát, majd emeljük ki a torzsáját, majd aprítsuk fel. Pucoljuk meg a burgonyát, kockázzuk fel.
Vajon pirítsuk meg a finomra vágott vöröshagymát, adjuk hozzá a káposztát, a burgonyát és az alaplevet, a fűszereket, majd forraljuk fel. Fedjük le, és főzzük 30 percig, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Vegyük ki a babérlevelet.
Pürésítsük a levest, amíg krémes nem lesz, majd dúsítsuk tejszínnel. Ha szükséges még sózzuk.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, rakjuk rá a szalonnát, fedjük le sütőpapírral és egy tepsivel. Kb. 175-180 °C-on süssük addig, amíg ropogós nem lesz.
A levest tálalás előtt szórjuk meg apróra vágott snidlinggel, majd díszítsük a bacon chips-szel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.