Elkészítés: A hagymákat felkockázzuk, a zellert kis darabokra vágjuk. A káposzta torzsáját kivágjuk, külső leveleit leszedjük, majd a megmaradt részeket négyfelé vágjuk, és vékonyan felszeleteljük. A bárányhúst 2x2cm-es kockákra vágjuk, az olajban megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd tálra szedjük. A Knorr pörkölt Rafinétiát 2 dl vízzel és 1 dl tejszínnel feloldjuk, majd a báránysült zsírjával összekeverjük.
Tepsibe lerakunk egy réteg káposztát, zellert, hagymát, bárányhúst, majd a maradék hagymát, zellert és káposztát, a pörköltalappal meglocsoljuk. Lefedve kb. másfél óráig sütjük. Zellerlevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.