Elkészítés: A megtisztított és megmosott csülköt besózzuk, aztán a bort elkeverjük 1 dl vízzel, a csülök alá öntjük - ha szükséges, az elpárolgott folyadékot vízzel pótolva -, fedő alatt puhára pároljuk. Amikor megpuhult, a pároló léből kivéve kihűtjük, éles késsel felszeleteljük, és bőrös felével felfelé tűzálló tálra rakjuk. A párolólevet elkeverjük a Knorr pörkölt Rafinériával, és a hús alá öntjük. A csülköt forró sütőbe téve, állandó locsolgatás mellett ropogósra sütjük.
Köretként petrezselymes burgonyát tálalunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.