Elkészítése: A hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A húst megmossuk, és egyenletes szeletekre vágjuk. A burgonyát, répát és a zellert meghámozzuk, és vékonyra vágjuk, valamint a petrezselymet összedaraboljuk. A hagymát a margarin felén aranybarnára sütjük, vigyázzunk, nehogy megbarnuljon, szűrőlapáttal kiszedjük. A serpenyőben maradt zsiradékot megforrósítjuk, egy késhegyi paprikakrémet keverünk bele, majd a hússzeletek mindkét oldalát átsütjük benne. A húst kivéve és egy deszkára téve hüvelykujjnyi széles csíkokra vágjuk. Egy mély jénai tálat a karikákra vágott burgonyával kibélelünk. A húst a hagymával, a répával, burgonyával és a zellerrel rétegezve belerakjuk. Közben az ételízesítővel, borssal és összemorzsolt babérlevéllel megszórjuk. Az egész tetejét burgonya karikákkal zárjuk le. A hagyma párolólevét összekeverjük a serpenyőben maradt zsiradékkal, a Rafinériával és a sörrel, majd a lerakott zöldséges húsra öntjük, hogy azt teljesen ellepje. Az edényt lefedve forró sütőben körülbelül egy órát pároljuk. Ha elkészült, a tetejét megszórjuk petrezselyemmel, és máris tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.