Elkészítés: A birkahúst feldaraboljuk. Fontos, hogy csontos hús is legyen benne, mert javítja a pörkölt ízét. A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát péppé zúzzuk. A káposztát legyaluljuk, a zöldpaprikát felkarikázzuk, a paradicsomot felszeleteljük, a burgonyát felkockázzuk.
Zsírban megpirítjuk a hagymát, pirospaprikát szórunk rá, majd hozzáadjuk a húst. Megpároljuk, majd hozzáöntjük a vörösbort, és felforraljuk. Hozzáadjuk a káposztát, a burgonyát, a paradicsomot, a zöldpaprikát, és összepároljuk a zöldségeket a hússal. Kakukkfűvel, köménymaggal, pirospaprikával, sóval ízesítjük, majd puhára főzzük. Kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.