A fejes káposztát vékony csíkokra metéljük vagy lereszeljük és besózzuk. A szalonnát kokckákra vágjuk, lábosban kiolvasztjuk. Zsírján üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a levétől kicsavart káposztát és gyakran kevergetve megpároljuk, majd zsírjára sütjük (ha szükséges, kevés zsírt vagy olajat adunk hozzá). Frissen őrölt borssal erőteljesen megfűszerezzük. A mirelit burgonyás nudlit felengedtetés nélkül, forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, a szalonnás káposztába keverjük és kicsit lepirítjuk. Ízlés szerint sós-fokhagymás tejfölt kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.