Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, leszárítjuk, és a mustárral, majoránnával, borssal megkenjük. 1-2 napra, letakarva, hűtőbe tesszük, pihentetjük. A készítés napján megtisztítjuk a zöldségeket. A káposztákat és a hagymát nagyon vékonyra metéljük, sózzuk, és állni hagyjuk 1 órán át. A savanyú káposztát átöblítjük. A Paprikát és vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Amikor összeesett a besózott káposzta, összekeverjük a savanyú káposztával, a paprikával, az erős paprikával, a tökmagolajjal, és félretesszük 10-15 percre. Amíg a saláta pihen, felforrósítjuk az olajat, megsütjük benne a pácból kivett hússzeleteket, amiket a sütés előtt megsózunk. A megsült húst tányérra tesszük, a szaftjával meglocsoljuk, és a salátát rá- vagy mellétesszük. Tálaláskor megszórjuk a tökmaggal.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag: 760 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.