Előkészítés: A hússzeleteket megmossuk, leszárítjuk, és a mustárral, majoránnával, borssal megkenjük. 1-2 napra, letakarva, hűtőbe tesszük, pihentetjük. A készítés napján megtisztítjuk a zöldségeket. A káposztákat és a hagymát nagyon vékonyra metéljük, sózzuk, és állni hagyjuk 1 órán át. A savanyú káposztát átöblítjük. A Paprikát és vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Amikor összeesett a besózott káposzta, összekeverjük a savanyú káposztával, a paprikával, az erős paprikával, a tökmagolajjal, és félretesszük 10-15 percre. Amíg a saláta pihen, felforrósítjuk az olajat, megsütjük benne a pácból kivett hússzeleteket, amiket a sütés előtt megsózunk. A megsült húst tányérra tesszük, a szaftjával meglocsoljuk, és a salátát rá- vagy mellétesszük. Tálaláskor megszórjuk a tökmaggal.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag: 760 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.