Elkészítés: A húst felöntjük vízzel, hogy ellepje. Mellérakjuk a darabolt répát, a fokhagymát és a negyedelt vöröshagymát, majd fűszerezzük, hozzáadjuk az aprított kapor felét, és fedő alatt kb 1,5 óráig főzzük. Leszűrjük, majd a húst lefejtjük a csontról, és kockára vágjuk. A mártáshoz a lisztet megfuttatjuk a margarinon, felöntjük a hús levével, belemorzsoljuk a húsleveskockát, és 3 percig forraljuk. A tűzről levéve hozzákeverjük a tojás sárgáját is, és végül a citromlével, tejföllel és a maradék kaporral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.