Elkészítés: A rizst annyi vízzel öntjük le, hogy ellepje, és addig főzzük, amíg a levét magába szívta. Ekkor a tűzről levéve a darált hússal, a tojással, sóval, borssal összedolgozzuk.
A vaj feléből a liszttel világos rántást készítünk, belekeverjük a finomra vágott kaprot (amiből 1 evőkanálnyit tegyünk félre), 1,5 liter vízzel felöntjük. Sóval vagy leveskockával ízesítjük, felforraljuk. Ekkor főzzük bele az apró húsgombócokat, és fedő alatt, kis lángon, a leves alját időnként felkavarva megfőzzük.
A vaj másik felén megpároljuk a megtisztított, felszeletelt, sóval, borssal fűszerezett gombát, majd a kész leveshez adjuk. Tálaláskor tejföllel, citromlével és a félretett friss kaporral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.