Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágom, kevés olajon színesre pirítom. Kiveszem, és ugyanazon a zsiradékon megdinsztelem a nagyon apróra vágott vöröshagymát a fokhagymával. A hús visszateszem, és pici vízzel puhára párolom.
A kaprot - 1 szál kivételével - felaprítom, a juhtúróval és a tejföllel elkeverem, a húsra öntöm, egyet forralok rajta.
Közben felforralom a a makaróni vizét, só helyett ételízesítőt vagy húsleveskockát teszek bele. A megtört makarónit a vízben felforralom, amikor zubog, elzárom a gázt, és 10 percig fedő alatt állni hagyom. A főzővízbe teszek még 1-2 kanál olajat is! 10 perc után leszűröm, nem kell alá olaj mert a főzővízbe tett elég. Az ilyen módon főzött tészta nem lesz túlfőtt, ragacsos.
Tálaláskor paradicsomkarikákkal, az egy szál kaporral díszítem. Paradicsom salátát adok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.