Elkészítés: A pulykamellfilét megmosom, ezután felkockázom /mintha pörköltet készítenék/. Ezután a tököt megpucolom, kimagozom, felkockázom. A pulykát a zsiradékon elkezdem párolni, ráteszem a sót vagy az ételízesítőt /ízlés szerint/, a kaprot apróra vágom, és ezt is a húsra teszem. Amikor a hús félig megpuhult, hozzákeverem a tököt, és puhára párolom. A rizst megfőzöm. Tűzálló tálat kivajazok, ebbe rétegezem a rizst, rá a húsos tököt, erre borssal ízesített tejföl kerül, megint rizs, hús+tök, tejföl. Sütőben kb. 20 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.