Elkészítés: A spárgát megpucolom és megfőzöm, majd a szűrőben hagyom kihűlni és jól lecsepegni.
A leveles tésztát kinyújtom, sütőpapírral bélelt tortaformába teszem (ez nálam 3cm magas és 30cm átmérőjű), villával megszurkálom, és előmelegített sütőben picit elősütöm.
Egy tálkában jól összekeverem a tejfölt a tojásokkal, sózom, borsozom, kis ételízesítő is mehet bele ízlés szerint.
A tésztát körbepakolom a lecsurgatott spárgával, majd ráöntöm a tojásos tejfölt, megszórom a felaprított friss kaporral (ha nincs, jó a szárított is, azt már előtte belekeverem a tejfölbe) és a reszelt sajttal.
Kb. 180 fokon sütöm, míg szép piros lesz, és a tejfölös cucc teljesen megsül. Ha kész, hagyom kihűlni, és szeletelve, salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.