Elkészítés: A tököt megpucoljuk, finom lyukú reszelőn lereszeljük, és a zabpehellyel összekeverjük. Hagyjuk állni min. 20-30 percet. Utána beleaprítjuk a hagymákat és a fűszereket, majd kb. 2 evőkanálnyi zabliszttel sűrítjük.
Kis lapos fasírtokat formázunk belőlük, ebből a mennyiségből kb. 16 db lesz. Sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
A tésztát a szokásos módon forró sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A joghurtot a sóval, borsal elkeverjük, a kaprot és a bazsalikomot felaprítjuk és hozzáadjuk.
Tálaláskor ezzel locsoljuk le a spagetti tésztánkat és a fasírtokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.