Elkészítés: Forró olajon barnára pirítom a tésztát (csusza, kocka, szélesmetélt a jó), majd felöntöm vízzel és megfőzöm. Egy tálkában összekeverem a túrót és a tejfölt, a kaprot, a fokhagymát, az ízkockákat, és ízlés szerint sózom. A szalonnát apróra kockázom és közben megpirítom. A tésztát leszűröm, és a túrós keveréket ráhalmozom. A forró szalonnát erre teszem rá, hadd sisteregjen, úgy az igazi! És kész. A zöld-ízek miatt nem telít annyira, mint a hagyományos változat.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.