Elkészítés: A pohár cukrot megpörköljük, felengedjük a vízzel. Közben 3 evőkanál kristálycukorral és langyos tejjel felfuttatjuk a szalalkálit. Folyamatosan keverjük hozzá a többi hozzávalót, majd a feloldott pörkölt cukrot. Folyamatos keverés mellett dolgozzuk hozzá a lisztet. Annyi lisztet kell hozzáadni, hogy jól formálható tésztát kapjunk. Fél órát pihentetjük, majd vékonyra sodorjuk, és különböző formájú szaggatóval kiszúrjuk. Előmelegített sütőben sütjük.
A mázhoz a tojásfehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a citromlevet, és gőz felett tovább verjük. A forró sütiket megforgatjuk a habban, majd tálcára tesszük, és hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.