Elkészítés: 1. A tormát megtisztítjuk, majd a reszelő sajtreszelős felén lereszeljük. Ezután a vízből, ecetből és a cukorból jóízű levet készítünk. A tormát a csipet sóval megszórjuk, majd a levet ráöntjük, belenyomkodjuk a tormát, és lezárjuk az üveget. Hűtőben eláll pár napig-hétig. Amíg ellepi a lé, és színe fehér, addig fogyasztható.
2. Jóízű húslevest készítünk, kb. 4 óra gyöngyöző főzéssel úgy, hogy a karajcsontot hideg vízben tesszük fel főni annyi vízben hogy bőven ellepje. Amikor felforrt, lehabozzuk, és takarékra vesszük a gázt. Ezután belerakunk minden hozzávalót, ízesítjük a fűszerekkel. Ha idő közben elfőtte a levét, pótolhatjuk vízzel. A levest fedő alatt főzzük.
3. Amikor elkészült a leves, kiveszünk belőle mindent: a karajcsontot, a répát, stb., és hagyjuk 5 percet pihenni a levest. Ezután sűrű szűrőn átszűrjük egy edénybe.
4. A levest tálaljuk, a csontról lefejtett húst a házi tormával és vajas pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.