Elkészítés: A sütőt előmelegítem 220 C fokra. Egy nagy tepsibe kitekerem a friss leveles tésztát, és hosszában elfelezem.
Egy serpenyőben kevés olajon az apróra vágott hagymát megpirítom, hozzáadom az apróra vágott gombát, sózom, borsozom, kevergetem, majd belekeverem a feldarabolt karalábét és a mexikói zöldségkeveréket is. Fűszerezem, és addig párolom, amíg a gomba leve elfő. Végül meghintem egy kevés liszttel, és a tejöllel elkevert tojást is rögtön hozzáadom. Ez lesz a kötőanyaga.
A tésztán 2 csíkban elhelyezem a zöldséges ragut, a széleit összehajtom óvatosan, egy felet fordítok rajtuk, hogy a tészta illesztése alulra kerüljön, és szép pirosra sütöm.
Hagyom hűlni egy kicsit mielőtt felszeletelem. Hidegen, langyosan, melegen is finom.
A karajszeleteket kiklopfolom, megsózom, bazsalikommal is fűszerezem, majd lisztbe, tojásba és zabpehelybe forgatva bő forró olajban kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.