Elkészítés: 30 dkg cukrot megpirítok, majd fölengedem a tejjel. Nem gond, ha összekapja. Felfőzöm. Közben 30 dkg lisztet, 7 dkg vajat, pici szódabikarbonát, 2 evőkanál cukrot összekeverek, majd a tejkaramell felével tésztát gyúrok. 3 lapban kell kisütni (nem szabad nagyon kiszárítani). Az égetett cukor megmaradt felével a krémet készítjük el 18 dkg vaj hozzákeverésével. Megkenjük a lapokat, ezután a következő mázzal vonjuk be: 2 tojás sárgáját habosra keverjük 10 dkg porcukorral. A tésztát legalább 3 napig állni hagyjuk, hogy puhuljon, és szeletelni lehessen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.