Elkészítés: A babapiskótát tejszínbe mártogatva egy kenyérsütő forma aljára és oldalára illesztgettem, szorosan az edény falához. Majd 2 kanál barnacukrot karamellizáltam (forrásig olvasztottam), s azzal körbelocsolgattam a babapiskótákat.
Ezután pedig 1 vaníliás, majd 1 csokoládés pudingot főztem meg a leírás szerint. Annyi volt a különbség, hogy fél decivel kevesebb folyadékot tettem mindkét pudinghoz, mégpedig úgy, hogy abból kb. 3,5 deci volt a tej, 1 deci a tejszín. Az így készült pudingokkal megtöltöttem a babapiskóta-keretet, majd hűlni hagytam.
Mikor kihűlt, egy tálcára borítottam, és megszórtam a tetejét a csokis dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.