Elkészítés: 1. A kardamomot kibontjuk, a magokat kiszedjük, és mozsárban finomra őröljük. Az étcsokoládét a vajjal vízgőz felett felolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliarudat. Amikor felolvadt, levesszük a gőzről, visszahűtjük, majd habverővel lassan belekeverjük a tojásokat. Kanállal hozzákeverjük a 2 evőkanál lisztet és a porrá tört kardamomot, majd kikent, kilisztezett 24 cm-es formába öntjük, és előmelegített sütőben 190 fokon 35 perc alatt megsütjük.
2. A bébinarancsot félbevágjuk, kimagozzuk, és a cukorral pár perc alatt megpároljuk, végül késhegyni gyömbért teszünk bele.
3. A mascarponét összekeverjük a porcukorral és a fél rúd vanília kikapart belsejével, hozzákeverjük a felvert tejszínt.
4. A kihűlt csokitorta tetejére kenjük a krémet, és a narancsokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.