Elkészítés: A karfiolt sós vízben megfőzzük. Ezalatt a csirkemellet felszeleteljük. Serpenyőben olajat melegítünk, a csirkemell egyik oldalát lisztbe mártjuk, és az olajba tesszük. Ezt az oldalát addig sütjük, míg a széle fehéredni kezd. Ekkor ételízesítővel megszórjuk, megfordítjuk, és ezt az oldalát is megsütjük. A megsült húsokat tepsibe rakjuk, ételízesítős felükkel felfelé fordítva. Erre tesszük a felszeletelt, megfőtt karfiolt. A vajban megfuttatjuk a lisztet, felengedjük a tejjel és besamel mártást főzünk. Ezt öntjük a karfiolos hús tetejére, bőven megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Bármilyen körettel kiváló vendégváró, kiadós vacsora. Jó étvágyat hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.