Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paprikákat megtisztítjuk, megmossuk, húsukat a sonkával együtt kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és elkeverjük a vajjal. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát és a sonkát, 1-2 percig kevergetve pirítjuk. Ráöntjük a húslevest, sóval, borssal ízesítjük, és 4-5 percig forraljuk. A mangót meghámozzuk, húsát kis kockákra vágjuk. A maradék olajban megpirítjuk a rákocskákat, hozzákeverjük a mangót, és összeforrósítjuk. Végül a paprikás-sonkás keveréket is beleforgatjuk. A tésztát tányérokra szedjük, rámerjük a ragut, és tálaljuk. Citromfűlevélkével díszíthetjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 730 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.