Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A paprikákat megtisztítjuk, megmossuk, húsukat a sonkával együtt kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük, és elkeverjük a vajjal. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát és a sonkát, 1-2 percig kevergetve pirítjuk. Ráöntjük a húslevest, sóval, borssal ízesítjük, és 4-5 percig forraljuk. A mangót meghámozzuk, húsát kis kockákra vágjuk. A maradék olajban megpirítjuk a rákocskákat, hozzákeverjük a mangót, és összeforrósítjuk. Végül a paprikás-sonkás keveréket is beleforgatjuk. A tésztát tányérokra szedjük, rámerjük a ragut, és tálaljuk. Citromfűlevélkével díszíthetjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 730 kcal
2025.02.15.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.